Apraja nagyja

Foglalkoztat a kérdés már egy ideje…
Mikor váltak ennyire külön a kutyások?

Az, hogy a kisebb testű kutyusokat félti a gazdája természetes. Nem biztos, hogy ha nekem egy mini yorkim lenne, én bátran bevágtatnék vele bármelyik német dog elé…mert nem.
De biztos, hogy hozzászoktatnám a nagyobbakhoz is. Ahogy minden máshoz is, annak ellenére, hogy kicsi. A zajokhoz, a közlekedéshez…mindenhez. Pont úgy ahogyan egy nagyobb kutyát is…és nem karban fent, hanem a négy kis lábán lent…
Egyébként meg, a barátság nem szelektál mérettől függően, épp ez benne a csodálatos:) :
e6555106aa2374aa9eb3ba55dc100bc8
Ennek ellenére, azt gondolom, hogy az a szakadék ami jelenleg van a nagyobb testű kutyákkal rendelkező, és a kisebb kutyákkal rendelkező gazdik közt, az túlzás.

Az éremnek viszont két oldala van, mert ugye van ez a yorkis dolog… viszont ilyenkor mindig eszembe jut, amikor mi Boscoval ivartalanítás után sétáltunk, és köldök sérvvel együtt volt műtve, így egy elég nagy vágás volt a hasán. Épphogy felélénkült a kómás kis állapotából, egy öt percre lementünk sétálni. Tényleg csak egy szükséges egészségügyi jelleggel.
Két kutyával találkoztunk. Az egyik egy nagyobbacska haver volt, ő rögtön át is vette azt a minimum energia szintet amit Bosco diktált. Gyors “puszipá” volt. Ők is mentek, mi is mentünk.
Aztán fél másodperccel később már feszülten társalgok egy öreg hölggyel, mert a shih tzu-ja erősen rángatja őt pórázon, és acsarog a félig szedált kutyám felé, aki gyakorlatilag ránézett és elfordult reakciót produkált.
KEDVESEN  felhívtam a hölgy figyelmét arra, hogy a kutya pár órája volt műtve, és cseppet sem érdekel, hogyan, de vigye tovább a kutyát, mert a kutyája befér az enyém alá, ahol pedig friss varratok várják.
Mi ugye nem tudtunk túl gyorsan haladni, és még én menjek már a sunyiba, hát nem gondolom, hogy az Ő szöszmösz kutyája, kárt tesz az enyémben, amikor a méretbeli különbség nem kicsi?!
De! Gondolom!
.
.
No comment!
Pacsi!

 

Kövess minket itt is:
https://www.facebook.com/onlinedogger/
https://www.instagram.com/onlinedogger/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s